Upoznajte talentiranog nasljednika Vedrana Ćorluke, kojeg Niko Kovač gura u prvu momčad Bayerna!

Upoznajte talentiranog nasljednika Vedrana Ćorluke, kojeg Niko Kovač gura u prvu momčad Bayerna!

Tek mu je 17 godina, a već je veliki talent.

Foto: Hina.hr

Trener minhenskog Bayerna u momčad je uvrstio nekoliko mladića, kao što su Rafinha i Awoudja s 20 godina, Kohn od 19 te Hrvat Ivan Mihaljević, kojemu je tek sedamnaest godina.

Nakon što je u prvu momčad promovirao Josipa Stanišića, izgleda da Niko Kovač nastavlja s guranjem mladih i talentiranih Hrvata u bavarskoj momčadi. Mihaljević je u redove Bayerna stigao u lipnju iz Unterhachinga, u kojemu je bio kapetan.

Unatoč činjenici da je 17 godina napunio prije svega mjesec dana, Ivan je već visok 190 centimetara, što je idealno za njegovu poziciju stopera. Ukoliko ga Kovač dobro izbrusi, Vatreni bi mogli dobiti novu zamjenu za Vedrana Ćorluku.

Rodom iz Njemačke, roditelji su mu iz BiH, a potječe iz istog mjesta kao i izbornik Zlatko Dalić, no nije promaknuo HNS-u. Zorislav Srebrić primijetio ga je prije nepunu godinu dana te je ubrzo uslijedio poziv izbornika U19 reprezentacije Roberta Jarnija.

“Poziv za reprezentaciju za mene je ostvarenje dječačkog sna, a da sam morao birati moj odgovor bi uvijek bio isti, jer moje srce kuca samo za Hrvatsku. Nadam se da ću se jednog dana približiti mojim idolima, Ramosu i Lovrenu te zaigrati za neki od najvećih europskih klubova“, prošlog mjeseca je izjavio Ivan.

Čini se da mu se želja već i ostvarila.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.