Uprava Intera podržava Roberta Mancinija

Uprava Intera podržava Roberta Mancinija

Roberto Mancini još uvijek uživa podršku čelnika milanskoga Intera...

Roberto Mancini/Getty Images

Roberto Mancini najzad je ipak dobio podršku uprave Intera, unatoč slaboj igri i istovrsnim rezultatima svoje momčadi ove sezone. U razgovoru za Goal direktor nerrazzura Michael Bolingbroke otkrio je kako trenutačno nemaju namjeru raskinuti ugovor s Mancinijem.

“Nadam se da Mancini ostaje na klupi. Osim ako znate nešto što ja ne znam”, rekao je Bolingbroke. “Zar se zaista priča da klub preuzima Bielsa? Te glasine sigurno nisu krenule od mene”, demantira medijske spekulacije.

“Manciniju ćemo na ljeto ponuditi sredstva dovoljna da izgradi momčad po svom ukusu i igra točno onakvim načinom igre kakvim želi. Radujem se tome i siguran sam da je pred nama sjajna sljedeća sezona.”

Bolingbroke je prokomentirao i stadion San Siro, koji je osim Interu dom i njegovu gradskom rivalu Milanu, a radi se o planovima rossonera za izgradnju svog vlastitog “hrama” u milanskome predgrađu.

“Naš je prvi  ‘pick’ ostanak na San Siru. U tom bismo slučaju renovirali stadion, jer znamo da Milan već ima učinjene planove za izgradnju svog objekta. No, sve to još uvijek moraju odobriti gradske vlasti. Ponovit ću kako Inter želi ostati ovdje, a možda jednoga dana imati i vlastiti stadion. Hoće li to biti San Siro ili neka nova lokacija, ostaje za vidjeti”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.