Uskoro 66.izdanje Hanžekovićevog memorijala: Perković najavljuje hitac preko 70 metara

Uskoro 66.izdanje Hanžekovićevog memorijala: Perković najavljuje hitac preko 70 metara

Sandra Perković/Getty Images

Milan Bandić i direktorica Hanžeka Ivana Brkljačić su, dva tjedna prije 66. Hanžekovićevog memorijala, obišli stadion Mladosti na Savi, a pridružile su im se i dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković te polufinalistica Olimpijskih igara u Rio de Janeiru na 100 metara prepone Andrea Ivančević.

“Miting se i ove godine održava u dva dana. Na novom bacalištu pokraj gradskih fontana je 5. rujna u 18,30 bacanje kugle, dok je 6. rujna u 18,00 sati miting na Mladosti”, rekla je Ivana Brkljačić najavivši da je Grad Zagreb omogućio da oba dana ulaz za sve građane bude slobodan. Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti moći će se podići od 3. rujna na prodajnom mjestu SRC Mladost.

Andrea Ivančević komentirala je svoj nastup na OI U Riju, kojim usprkos tome što je dvaput trčala ispod 13 sekundi i ušla u polufinale, nije potpuno zadovoljna. “Bila sam šest tjedana ozlijeđena pa u Rio nisam došla u najboljoj formi. Drago mi je što čujem da je menadžer opet na Hanžeku složio jaku utrku na 100 prepone s finalisticama Olimpijskih igara jer osjećam da bih do kraja sezone mogla popraviti hrvatski rekord.”

Foto: AK Zagreb Ulix

Foto:Andrea Ivančević / AK Zagreb Ulix

“Hanžek je u mom kalendaru uvijek nešto posebno pa za moj najdraži miting uvijek pripremam nešto posebno. Moj disk će sasvim sigurno daleko letjeti i 6. rujna. Ako gradonačelnik Bandić još uvijek čuva onaj bonus za hitac preko 70 metara, možda ćemo mu ga konačno uzeti”, rekla je dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.