Uskoro nova medijska platforma – Olimpijski kanal

Uskoro nova medijska platforma – Olimpijski kanal

'Sportovi i sportaši iza kulisa Olimpijskih igara.'

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) pokrenut će nakon svečanog zatvaranja Olimpijskih igara u Riju 21. kolovoza novu medijsku platformu Olimpijski kanal (Olympic Channel) dostupnu putem mobilne aplikacije i web stranice olympicchannel.com.

Ljubitelji sporta kroz čitavu godinu moć će uživati u sportskim sadržajima. Sadržaj Olimpijskog kanala osim toga će se naći i na Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

„Pokretanje Olimpijskog kanala 21. kolovoza bit će početak uzbudljivog novog povezivanja publike diljem svijeta s Olimpijskim pokretom i to tijekom cijele godine. Ljubitelji sporta moći će pratiti sportove, sportaše i priče iza kulisa olimpijskih igara. Bit će nadahnuće svima nama, ali i poveznica s novim naraštajima sportaša i ljubitelja sporta“, rekao je Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora.

S ciljem uključivanja mladih ljudi i nove publike u Olimpijski pokret, Olimpijski kanal je besplatna platforma na kojoj će se gledati sportska natjecanja uživo, sportske vijesti te prilozi i dokumentarci o vrhunskim sportašima i sportovima. Platforma će na početku biti na engleskom jeziku, a nudit će dodatne sadržaje poput videa na zahtjev te individualne sportske stranice titlovane na devet jezika. Korisnici će kroz registraciju moći personalizirati sadržaj i tako pratiti omiljene sportaše, momčadi i sportove, ali i dijeliti videa putem društvenih medija.

Olimpijski kanal nakon pokretanja će nastojati stvarati partnerstva sa svim dionicima Olimpijskog pokreta, uključujući vlasnike prava prijenosa olimpijskih igara te nacionalne olimpijske odbore i na taj način pokušati će razviti lokalne verzije kanala.

Najava Olimpijskog kanala na https://www.olympicchannel.com

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.