Uspješni hrvatski sportaš treba pomoć

Uspješni hrvatski sportaš treba pomoć

Luka Miolin je splitski maratonac. Bavi se trčanjem i biciklizmom, ima respektabilne rezultate. Pobjegao je raku, no čim mu je izmakao nastao je novi problem. Luki je pukao mišić gastrocnemiusa- list. Mišić je pukao po cijeloj dužini i potrebna je što ranija i brža intervencija ne bi li zarastao. Cijena terapije iznosi 7500 kn, a trebalo bi je napraviti što prije. Luka je bez posla i ne može skupiti potrebni novac, svaki doprinos je bitan.

Luka je prije svega jedan veliki sportaš, koji je unatoč svim problemima sportom pobijedio rak. Istrčao je maraton dok je rak bio aktivan, pao je u nesvijest na 37. kilometru. Liječnici su ga htjeli smjestiti u vozilo Hitne pomoći i odvesti u bolnicu, no Luka nije odustajao. Primio je inzulin, ustao se i nastavio te došao do cilja. Rezultat mu je kasnije poništen, no to je bila njegova pobjeda samoga sebe i bolesti. Nakon toga je pobijedio bolest i krenuo se razvijati u trčanju i biciklizmu.

Nakon bolesti koju je smirio nastao je novi problem. Pukao mu je mišić i potrebna je terapija, jer ako je ne primi, opasnost od ponovnog pucanja prilikom bilo kakve intenzivnijeg napora je ogromna. Pomognimo mu simboličnom uplatom. 7500 kuna se treba skupiti, to nam je cilj. Molimo sve ljude da uplate koliko mogu da spasimo jednu sportsku priču i učinimo dobro djelo.

Luka Miolin
HR2823400093111300430 PBZ
Gajeva 19
Split

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.