Usprkos zabrani ‘Uvijek vjerni’ tvrde: Naši navijači bit će na tribinama bez incidenata

Usprkos zabrani ‘Uvijek vjerni’ tvrde: Naši navijači bit će na tribinama bez incidenata

Unatoč odluci Saveza da neće biti prodaje ulaznica za hrvatske navijače dosta naših članova je već mjesecima prije uplatilo aranžmane i ulaznice za ove utakmice i nesumnjivo ni ovi događaji neće proći bez naših navijača.'

Hrvatska - Norveška/Foto: Mario Ćužić - Zna.hr

Unatoč odluci Saveza da neće biti prodaje ulaznica za hrvatske navijače dosta naših članova je već mjesecima prije uplatilo aranžmane i ulaznice za ove utakmice i nesumnjivo ni ovi događaji neće proći bez naših navijača piše portal dnevno.hr.’

Klub navijača Uvijek vjerni oglasio se priopćenjem uoči kvalifikacijskih utakmica naše reprezentacije protiv Azerbajdžana i Norveške. Priopćenje preosimo u cijelosti:

“Ponukani saznanjem da će dosta članova Kluba navijača Uvijek vjerni biti na utakmicama naše reprezentacije u Bakuu protiv Azerbajdžana 3. rujna i tri dana kasnije u Oslu na dvoboju Norveške i Hrvatske osjećamo se dužni upozoriti ih na obavezu, kodeks našeg navijačkog kluba. U kojem se jasno napominje da je svaki istinski hrvatski navijač na gostovanju i poklisar svoje domovine i čija je dužnost predstaviti našu Hrvatsku u najljepšem svjetlu.

Uostalom, dosad članovi KNUV na utakmicama reprezentacije nisu potakli niti najmanji incident. Unatoč odluci Saveza da neće biti prodaje ulaznica za hrvatske navijače dosta naših članova je već mjesecima prije uplatilo aranžmane i ulaznice za ove utakmice i nesumnjivo ni ovi događaji neće proći bez naših navijača.

Preporučamo našim članovima sportsko i korektno navijanje uz upozorenje da će osiguranje utakmice u Azerbajdžanu održavati vojska, a ne policija, koja posjeduje nultu toleranciju na ispade na tribinama. Isto tako, i norveška policija ima posebne upute za sprečavanje nereda i doista ne bi bilo pošteno pred nama samima i pred reprezentacijom u koju se zaklinjemo otežati put našoj momčadi na europsku smotru dogodine u Francuskoj, za kojom toliko žudimo.

Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska
KNUV”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.