SP u hokeju na ledu – Zagreb, 17-23. travnja 2016.

Ususret svjetskom prvenstvu: Na ispitu s reprezentacijom Slovenije

Ususret svjetskom prvenstvu: Na ispitu s reprezentacijom Slovenije

Prijateljska utakmica: 08.04.2016., 19:30h, Dom sportova, Zagreb

Hrvatska hokejaška reprezentacija/Iwww.hshl.hr/Igor Kralj

Ne propustite Eary bird prodaju ulaznica za pripremnu utakmicu hrvatske reprezentacije. Po nevjerojatnoj cijeni od samo 10 kuna, iz prve ruke svjedočite pripremama hrvatske muške seniorske reprezentacije za nadolazeće Svjetsko prvenstvo Divizije I Grupe B, kojem će od 17. do 23. travnja domaćin bit Grad Zagreb.

Kako se slažu kockice momčadi, tko se uigrava s kime i kakvo raspoloženje vlada svega deset dana prije početka Prvenstva, moći ćete uživo vidjeti u velikom ispitu s reprezentacijom Slovenije. Naime, 08. travnja s početkom u 19:30 sati ove dvije momčadi odmjerit će snage u Domu sportova u Zagrebu, a četiri dana kasnije ponovno će se susresti na Bledu. Slovenija se, poput Hrvatske priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu, a unutar Grupe A tražit će povratak u svjetski najjaču, Elitnu diviziju.

`Early bird´ prodaja ulaznica za pripremnu utakmicu Hrvatske kreće 1. travnja na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i trajat će 24 sata unutar kojih će se ulaznica moći kupiti po ekskluzivnoj cijeni od 10 kuna. U redovnu prodaju ulaznice kreću dan kasnije, 02. travnja, a cijena će biti 20 kuna. Ulaznice je moguće kupiti isključivo na prodajnim mjestima Ticketshopa. Na dan utakmice ulaznice će biti moguće kupiti na glavnoj blagajni Doma sportova koja se otvara tri sata prije početka susreta. Mjesta u dvorani nisu numerirana.

Djeca do 7 godina imaju pravo na besplatan ulaz i ne trebaju ulaznicu. Osobe s invaliditetom imaju pravo na besplatnu ulaznicu, dok pratnja osoba s invaliditetom plaća punu cijenu ulaznice. Ulaznice za osobe s invaliditetom mogu se preuzeti na blagajni Doma sportova neposredno prije utakmice uz prikaz rješenja o invalidnosti. Broj besplatnih ulaznica za osobe s invaliditetom je limitiran brojem mjesta u dvorani za osobe s invaliditetom.

Spomenimo kako Svjetsko prvenstvo seniora, Diviziju 1B čine Ukrajina, Velika Britanija, Hrvatska, Litva, Estonija, Rumunjska. Muška seniorska reprezentacija Hrvatske se već dvije godine natječe u Diviziji 1B. U svojoj prvoj sezoni nastupa u toj diviziji hrvatski reprezentativci su osvojili srebro.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.