Utakmica protiv Francuske je odlučujuća!

Utakmica protiv Francuske je odlučujuća!

Hrvatska rukometna reprezentacija za dva dana igrat će odlučujuću utakmicu protiv Francuza. Na današnjoj press konferenciji bili su Marko Mamić i Marino Marić.

Marko Mamić je protiv Norveške odigrao vrlo dobru utakmicu i postigao četiri gola.

Marko je istaknuo kako im je pobjeda protiv Norveške dala samopouzdanje, ali da neće dopustiti da dođe do euforije prije ključnog susreta:

”Došlo je do više samopouzdanja i slobode u igri što je dobro pred utakmicu protiv Francuske. Nadam se da nećemo poletjeti previsoko. Razmišljamo o Francuzima i znamo da je to utakmica koja odlučuje o nastavku turnira. Francuska se pomladila, ali okosnica je stara momčad i neće biti lako. Izuzetno su dobri i svi igrački imaju zapažene uloge u svojim klubovima. Povrijedili su im s neki igrači, ali imaju dobre zamjene. Probat ćemo doći do sigurnih šuteva i pokušat ćemo ne razbraniti njihovog vratara.”

”Osjećam se dobro i forma je tu. Pokušavamo kao pivoti pomoći našim vanjskim igračima. Svi smo vrlo motivirani za tu Francusku. Zdravstveno se dobro osjećam” –  na kraju je kratko zaključio Marino Marić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.