NAJNOVIJE VIJESTI

Utakmica protiv Francuske je odlučujuća!

Utakmica protiv Francuske je odlučujuća!

Hrvatska rukometna reprezentacija za dva dana igrat će odlučujuću utakmicu protiv Francuza. Na današnjoj press konferenciji bili su Marko Mamić i Marino Marić.

Marko Mamić je protiv Norveške odigrao vrlo dobru utakmicu i postigao četiri gola.

Marko je istaknuo kako im je pobjeda protiv Norveške dala samopouzdanje, ali da neće dopustiti da dođe do euforije prije ključnog susreta:

”Došlo je do više samopouzdanja i slobode u igri što je dobro pred utakmicu protiv Francuske. Nadam se da nećemo poletjeti previsoko. Razmišljamo o Francuzima i znamo da je to utakmica koja odlučuje o nastavku turnira. Francuska se pomladila, ali okosnica je stara momčad i neće biti lako. Izuzetno su dobri i svi igrački imaju zapažene uloge u svojim klubovima. Povrijedili su im s neki igrači, ali imaju dobre zamjene. Probat ćemo doći do sigurnih šuteva i pokušat ćemo ne razbraniti njihovog vratara.”

”Osjećam se dobro i forma je tu. Pokušavamo kao pivoti pomoći našim vanjskim igračima. Svi smo vrlo motivirani za tu Francusku. Zdravstveno se dobro osjećam” –  na kraju je kratko zaključio Marino Marić.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.