Uvijek vjerni: “Suzdržite se pokliča zbog kojega nas neopravdano kažnjavaju”

Uvijek vjerni: “Suzdržite se pokliča zbog kojega nas neopravdano kažnjavaju”

"Drastičnim kažnjavanjem Šimunića vidjeli smo svu nepravdu koja može dostići i cijelu našu momčad, pa i nas navijače"

Hrvatski navijači/Getty Images

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije, Uvijek vjerni poslao je službeno priopćenje uoči prijateljskog susreta s Gibraltarom.

“Znamo, o i te kako dobro znamo da ima onih koji ne vole našu zastavu, naš dres, našu domovinu, naše pjesme i skandiranja. Kao što znamo da ti isti sve čine kako bi naškodili i našoj domovini koja se tako lijepo ogleda u uspješnoj hrvatskoj reprezentaciji. 

Problem je postao jedan poklič, davni stari uz koji se vežu negativne konotacije iz Drugog svjetskog rata. Uopće ne želimo ulaziti u procjene povjesničara i sociologa, jer držimo da je situacija uistinu ozbiljna. Drastičnim kažnjavanjem Šimunića vidjeli smo svu nepravdu koja može dostići i cijelu našu momčad, pa i nas navijače. Nama je sve jasno

Stoga, svesrdno molimo, apeliramo na sve hrvatske navijače, na braću s tribine, da se suzdržimo pokliča zbog kojeg nas neopravdano kažnjavaju. Pragmatički, da ne naškodimo našoj voljenoj reprezentaciji, ni sebi samima. Jer, želimo zajedno sa Srnom, Mandžukićem, Modrićem, Rakitićem i ostalima dogodine biti u Francuskoj. Za koju nas vežu tako lijepe uspomene.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.