Uvijek vjerni u Zagrebu za vrijeme SP-a organiziraju najveću i najatraktivniju navijačku FAN zonu

Uvijek vjerni u Zagrebu za vrijeme SP-a organiziraju najveću i najatraktivniju navijačku FAN zonu

Vrijeme trajanja spektakla bit će mjesec dana, u periodu od 12. lipnja do 13. srpnja. U trenutku otvaranja SP-a u Brazilu FAN zonu će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Hrvatski navijači/Getty Images

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni na glavnom zagrebačkom i hrvatskom trgu bana Josipa Jelačića organizira najveću i najatraktivniju navijačku FAN zonu, a povodom Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se održati u Brazilu.

Vrijeme trajanja spektakla bit će mjesec dana, u periodu od 12. lipnja do 13. srpnja. U trenutku otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu FAN zonu će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Posebnosti ovogodišnje FAN zone su brojne, a produkcijski će biti na najvišem nivou, kroz vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske i unutarnje produkcije. Svi posjetitelji imat će priliku pratiti  sve utakmice Svjetskog prvenstva na velikom ekranu veličine 52 četvorna metra. Također, dodatno je osiguran iznimno bogat tematski zabavni program uz eminentne hrvatske izvođače te bogata ugostiteljska ponuda. Za potrebe FAN zone radno vrijeme na glavnom zagrebačkom trgu bit će regulirano tako da program traje od podneva do dva sata iza ponoći.

Bit će to najveće sportsko i kulturno događanje godine, a iz Kluba navijača naglašavaju da se radi o najvećem projektu takve vrste u ovom dijelu Europe.

Očekuje se da će centralnim zagrebačkim trgom proći dva milijuna ljudi, a svi posjetitelji će imati priliku sudjelovati u spektaklu putem brojnih interaktivnih zabavnih programa naših sponzora i partnera.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.