Uz Antu Ćorića još dvojica igrača Dinama otkazala nastup za U-21 reprezentaciju

Uz Antu Ćorića još dvojica igrača Dinama otkazala nastup za U-21 reprezentaciju

Izbornik je kao zamjenu pozvao Filipa Krovinovića, Josipa Brekala i Josipa Mišića.

Izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske Nenad Gračan  neće moći računati na čak trojicu nogometaša Dinama za utakmicu sa Švedskom. Iz Dinama su poslali pismeno očitovanje o zdravstvenom statusu Ante Ćorića, Ivana Fiolića i Domagoja Pavičića.

Pavičiću je na magnetskoj rezonanciji dijagnosticirana ruptura bicepsa femorisa lijeve noge. Fiolić duže vremena ima upalu preponske kosti,  Ćorić je na treningu zadobio distorziju desnog skočnog zgloba 1. stupnja.

Zbog toga, izbornik je pozvao Filipa Krovinovića, Josipa Brekala i Josipa Mišića.

‘Poslije susreta A-reprezentacije s Kosovom razgovarat ćemo s izbornikom Čačićem i vidjeti postoji li mogućnost da nam se priključi još neki igrač,
Nećemo govoriti da smo oslabljeni, uvijek se događalo da nam netko nedostaje. Najvažnije je pokušati napraviti dobar posao na pripremama, da nam Šveđani ne rade probleme brzim izlaskom i da se držimo rasporeda.’ rekao je Gračan.

Mladu reprezentaciju za tjedan dana u Švedskoj očekuje odlučujući susret za plasman na Europsko prvenstvo. Pobjeda protiv Švedske značila bi direktan plasman na Europsko prvenstvo ua U-21 reprezentaciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.