Uzbuna u Rijeci: “Nisam od onih koji pobjegne kad je teško”

Uzbuna u Rijeci: “Nisam od onih koji pobjegne kad je teško”

Nakon poraza od Lokomotive Matjaž Kek nije htio pričati o svojoj ostavci.

Matjaž Kek upisao je četvrti uzastopni poraz na klupi NK Rijeke. Danas je u 15. kolu HNL-a hrvatskom prvaku presudio jedan pogodak Luke Capana, a Matjaž Kek poručio je kako ostaje trener momčadi s Rujevice.

“Svašta se govorilo i podmetalo, dosta toga nije istina ali ja ne idem nigdje. Po karakteru nisam ona vrsta osobe koja pobjegne kada je teško. Nemojte preispitivati moju želju i motiv, moje srce je uz Rijeku”, kazao je emotivni Kek koji je gospodski čestitao Lokomotivi na pobjedi.

“Lokomotiva je zasluženo pobijedila, iskoristili su svoju priliku, a mi nekoliko svojih nismo. Nije problem u pojedincu, već u cijelom kolektivu. Primili smo još jedan smiješan gol, ali ne mogu igračima zamjeriti na pristupu u nastavku utakmice. Dali su sve od sebe, ali vidite kako je to u nogometu. Jednoga dana si u euforiji, a već idućeg si u ovakvom ponoru”, zaključio je slovenski strateg koji u pitanje ne želi dovesti angažman svoje ekipe na utakmicama, a kamoli na treningu.

“Dođite na svaki naš trening pa ćete vidjeti. Svašta se govorilo i podmetalo, dosta toga nije istina ali ja ne idem nigdje. Tijekom pauze će se morati donijeti neke odluke, ali ja ću ostati ili u klubu ili blizu kluba. Ne planiram pokupiti stvari i pobjeći u Sloveniju.”

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.