Van Gaal: “Giggs će biti trener Manchester Uniteda”

Van Gaal: “Giggs će biti trener Manchester Uniteda”

Louis Van Gaal očekuje kako će ga na trenerskoj klupi zamijeniti Ryan Giggs.

Louis van Gaal/Getty Images

Nizozemski trener na klupi Manchester Uniteda Louis van Gaal već je ranije ove sezone najavio kako će nakon mandata u Unitedu okončati trenersku karijeru, a sada je Upravu uputio i u izbor njegova nasljednika.

Strategom crvenih vragova tako bi mogao postati legendarni Velšanin Ryan Giggs, koji od svibnja 2014. godine funkcionira kao Van Gaalov pomoćnik, a jedno je vrijeme poslije naglog odlaska Davida Moyesa imao prigodu i samostalno voditi ekipu.

“Očekujem da će Ryan biti novi trener Manchester Uniteda jednom kada ja odem. Odgovornost je sada na meni, a on obavlja svoje zadatke, jednako kao i igrači. Ono što mora napraviti uradi vrlo dobro”, hvali Nizozemac Giggsa.

Neizbježno je bilo i pitanje odlaska Davida De Gee u Real Madrid, o čemu su se posljednjih dana raspisali svi svjetski mediji. “Morat ćete ga osobno pitati ostaje li ili ne. Transfer je uvijek realan, može se dogoditi, no ja želim da ostane. Nisam šef – igrač je taj koji može kazati ‘da’ ili ‘ne’, on će potpisati ugovor. Ponudili smo mu mnogo novca da ostane na Old Traffordu”, otkrio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.