Van Gaal: “Želimo zadržati De Geu, ali imamo i spremne zamjene”

Van Gaal: “Želimo zadržati De Geu, ali imamo i spremne zamjene”

Trener Manchester Uniteda priznao je da ima zamjenu za Davida De Geu u slučaju da ovoga ljeta napusti Old Trafford i preseli u Real Madrid...

David De Gea/Foto: Gettyimages

David De Gea mogao bi biti jedno od najtraženijih imena nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka. Španjolski vratar ugovorno je s Manchester Unitedom vezan do 2016. godine, no za njega se već sada raspituje doslovno pola Europe.

Svjesni su toga i u Unitedu, menadžer crvenih vragova Louis Van Gaal već je nekoliko puta javno istupio i kazao kako bi volio da De Gea ostane na Old Traffordu, a sada je otkrio i kako, što god da se dogodi, u rukavu ima rezervno rješenje.

“Davidu smo ponudili mnogo novca, a imamo i listu vratara koji ga mogu zamijeniti. Moramo biti spremni za takve slučajeve, ne samo što se tiče vratara, već za svaku poziciju”, rekao je Nizozemac.

“Želimo da ostane pa se nadam da će produžiti ugovor. Tri su strane uključene u razgovore, a najvažniji je uvijek igrač. Ne ovisi sve o Unitedu ili meni, jer mi – ponavljam – njegov ostanak priželjkujemo. Ne mogu reći zašto još uvijek nije donio konačnu odluku, ne znam koliko Real Madrid može ponuditi i bismo li mogli parirati tome”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.