Vanadyl Sulfat i razina šećera

Vanadyl Sulfat i razina šećera

Izvor: Iherb

Koliko je vas čulo za Vanadyl sulfat? Vjerovatno jako mali broj. E pa vrijeme je da se tom neznanju stane na kraj. Nastavno na dosadašnje tekstove u kojima sam profilirao preparate koji rade čuda u našem tijelu. Vanadyl Sulfat je jedan nevjerovatan suplement, u svakom mogućem smislu, povoljan, potrebno ga je malo, a jako puno radi kako za vase mišiće, za vašu kilažu i utječe na sveukupno zdravlje kontrolirajući razine šećera u krvi i aktivnost inzulina. Upravo kontrola šećera u krvi i kontrola aktivnosti inzulina su dva najvažnija faktora dugovječnosti i apsolutnog zdravlja.

Potrebno je prije obroka posebno prije konzumiranja proteinsko-ugljikohidratnog obroka uzeti samo 10mg. (3-4 x na dan 30 minuta prije obroka). Samo 10mg ovog suplementa će pripremiti vaš organizam na najbolje moguće apsorbiranje nutrijenata iz hrane te zaustaviti negativne posljedice metaboliranja namirnica koje su neizbježne kod hranjenja ovom kombinacijom namirnica.

Šta radi ta mala doza čudesnog suplementa?

Vanadyl sulfat je dobiven iz minerala vanadiuma. 10 mg uspjeva da održi zdrave razine šećera u krvi poslije svake konzumacije hrane, u prijevodu to znači da regulira inzulin na taj način da tjera više glukoze, odnosno proteina, ugljiikohidrata i aminokiselina u same misićne stanice umjesto u masne stanice.

Osobito je učinkovit ako se koristi uz redovnu tjelovježbu, jer na taj način naše mišićne stanice pripremamo za učinkovitu ugradnju makronutrijenata iz hrane, isto tako podižemo glikemijsku osjetljivost organizma.

Dokazano je i potvrđeno, da ga na zapadu uzimaju kao neizostavan dodatak svakom obroku, a da ne moramo čekati 10 godina kako bi zapadni trendovi došli kod nas, ja vam nudim prečac kroz ovaj tekst.

Dozvoljena doza je od 30 do 50 mg dakle pred svaki obrok uzmete pilulu od 10mg i tako tjerate sve dobre stvari da se ugrade u mišić, a ne da se tretiraju kao višak kalorija i da budu pohranjenje u masne stanice.

Ovim načinom pogođena je i sama iskoristivost proteina i aminokiselina, što se više aminokiselina ugradi u mišič, mišić je jači i veći, što imate više mišića, vaše tijelo troši više kalorija, kako trošite više kalorija imate manje masnih naslaga. Tako nastaje ovaj divan začarani hipetrofijski krug.

Zbog 10 mg ovog malog čarobnjaka pred svaki obrok vaše tijelo se doslovno transformira, mišići će s  vremenom  izgledati veći i tvrđi, kao i ukupna fizionomija koja samo može biti puno bolja.

Izvor: Instagram/ @mario.bosnjak.ifbb

Toliko od mene za ovaj tjedan, sportski pozdrav!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.