PRIJELAZNI ROK U RIJECI

Vargić na ljeto u Laziju, Mance: Ovo je drugi najveći transfer u riječkoj povijesti

Vargić na ljeto u Laziju, Mance: Ovo je drugi najveći transfer u riječkoj povijesti

Ivan Vargić na ljeto će postati novi igrač rimskog Lazija a iznos transfera iznosi oko 2.7 milijuna eura čime je hrvatski reprezentativac ostvario drugi najveći transfer u riječkoj povijesti, nakon Andreja Kramarića prošle zime.

Matjaž Kek/Foto: nk-rijeka.hr

Sjajan završetak prijelaznog roka u Rijeci. Nakon dolazaka Marija Gavranovića i Asmira Kajevića a po svemu sudeći i Rumunja Florentina Mateija, poput medijske bombe odjeknuo je transfer Ivana Vargića u talijanski Lazio. U posljednjim minutama ponedjeljka stavljeni su potpisi na ugovor i riječki će vratar od ljeta postati član rimskoga kluba.
Sve smo završili i još rješavamo detalje oko Ivanove posudbe Rijeci. On je zadovoljan, klub je zadovoljan, jedan dobar posao smo napravili“, kazivao je pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance, te demantirao talijanske napise o visini odštete: “Ovo je poslije Kramarića najveći klupski transfer u povijesti i to je jedina informacija koju vam mogu reći. A drugi neka kalkuliraju i špekuliraju“.
Dojam je da su sve tri strane zadovoljne, Rijeka koja je zaradila i više nego što je očekivala, Vargić koji odlazi u ligu petice te Lazio koji je dobio kvalitetnog vratara.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.