Vasiljev: “Falcao je tražena roba”

Vasiljev: “Falcao je tražena roba”

Dopredsjednik Monaca nije zabrinut za sudbinu Radamela Falcaa, koji trenutačno odrađuje posudbu u Manchester Unitedu...

Radamel Falcao/Getty Images

Radamel Falcao, ako je vjerovati dopredsjedniku Monaca Vadimu Vasiljevu, neće “propasti” ako Manchester United, u kojem odrađuje posudbu, ne otkupi njegov ugovor.

Vasiljev, naime, tvrdi kako su mnogi veliki europski klubovi već pokazali zanimanje za 29-godišnjeg napadača, no vrlo je lako moguće i kako se na taj način samo pokušava izvršiti dodatni pritisak na crvene vragove – da konačno odluče potpisati “vlastiti” ugovor s Kolumbijcem.

Priča se zakotrljala od kad je Falcao, posljednjih nekoliko tjedana, vidno pao u formi te čak i ostao bez mjesta u početnom sastavu u utakmici protiv Southamptona, a javnu je zabrinutost zbog toga nedavno izrazio i njegov menadžer Jorge Mendes. Falcao je na Old Trafford doveden za cifru od oko 7.5 milijuna eura, a svakoga mu tjedna na bankovni račun sjeda 337 tisuća funti.

“Falcao je napadač svjetske klase i uopće ne brinem za njega. Ako se United ipak ne odluči aktivirati opciju kupnje na kraju sezone, imamo zainteresiranih iz mnogo drugih europskih klubova. Zaista ne brinem za njegovu budućnost”, izjavio je BBC-u Vasiljev.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.