Vaterpolist Josip Pavić poziva na zajedničko vježbanje u u Zagrebu

Vaterpolist Josip Pavić poziva na zajedničko vježbanje u u Zagrebu

Posljednja ovogodišnja prilika da zajedničku vježbu na otvorenom na glavnom zagrebačkom trgu Bana Josipa Jelačića na rasporedu je u četvrtak, 4. rujna u 18 sati.

Ante Rukavina i Josip Pavić

Iskoristi dan samo za sebe! Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić poziva Zagrepčane da se pridruže vježbanju na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića i usvoje znanje kojim će u nadolazećim zimskim mjesecima svoje tijelo dovesti u idealnu formu.

Još samo nekoliko dana dijeli nas od prilike da vlastitom tijelu poklonimo vježbu i aktivnost. Posljednja ovogodišnja prilika da zajedničku vježbu na otvorenom na glavnom zagrebačkom trgu Bana Josipa Jelačića na rasporedu je u četvrtak,  4. rujna u 18 sati.

Ambasador projekta Josip Pavić otkriva nekoliko razloga zbog kojih nikako ne smijemo propustiti jedinstvenu priliku da prije nadolazećih zimskih mjeseci svoje tijelo dovedemo u red.

– Od davnina postoji izreka koja kaže da je u zdravom tijelu zdrav duh te zato svima preporučam redovito vježbanje, bilo profesionalno ili rekreativno. Vježbajući radimo uslugu sami sebi; pospješujemo fizičko i mentalno zdravlje, tjelesnu formu te izgled koji je u današnje vrijeme vrlo bitan. Upravo zbog toga pozivam sve Zagrepčane da se odazovu ovom pozivu i ne propuste posljednje ovogodišnje vježbanje uz projekt Pokreni se, izjavio je Josip Pavić.

Projekt Pokreni se u Zagrebu se održava u četvrtak, 4. rujna u 18 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Učinite prvi korak i napravite dobru stvar za svoje tijelo. Osjećajte se bolje, smanjite rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijedite svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšajte svoje zdravlje. Svi vježbači imat će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo.

Josip Pavić poziva sve Zagrepčane da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju: poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.