Vaterpolisti protiv Rudićevih

Vaterpolisti protiv Rudićevih

Hrvatski vaterpolisti/Sebastian Govorčin

Vaterpolska reprezentacija narednih dana odrađuje  zadnje pripreme za Europsko prvenstvo koje će odvijati od 10. do 23. siječnja u Beogradu. Spomenimo kako je ulaz na sve utakmice pripremnog turnira u Dubrovniku besplatan.

Izbornik Ivica Tucak ističe kako turnir nema rezultatsku važnost te dodaje: ” Ono što mi tražimo od ovog turnira je da dobijemo još jasniju sliku naših trenutačnih mogućnosti, eventualnih pogrešaka kojih će sigurno biti na utakmicama na turniru u Dubrovniku. Da to pokušamo u ovo kratko vrijeme do Europskog prvenstva ispraviti. Vjerujem da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i da ćemo na turniru pokazati jednu dobru igru. To bi trebao biti putokaz kako bi trebala izgledati naša igra na Euru.”

“Nakon kratke pauze okupili smo se u Dubrovniku. Užitak je doći u ovaj grad koji diše vaterpolo, a što se osjeti na svakom kantunu. Mislim da ćemo iskoristiti ove trening utakmice i turnir koji slijedi za završno uigravanje i ispravljanje nečega što će izbornik uočiti da moramo popraviti”, rekao je Josip Pavić koji dijeli optimizam izbornika i koji kaže kako je atmosfera u ekipi odlična te  kako svi jedva čekaju odlazak u Beograd.

Raspored utakmica na turniru u Dubrovniku:

4. siječnja 2016. / ponedjeljak
17:00 h Njemačka – Crna Gora
18:20 h Hrvatska – Brazil

5. siječnja 2016. / utorak
11:00 h Crna Gora – Brazil
12:20 h Hrvatska – Njemačka

5. siječnja 2016. / utorak
17:00 h Njemačka – Brazil
18:20 h Hrvatska – Crna Gora

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.