Hrvatske juniorke uvjerljivo svladale Bugarsku na pripremnom turniru

Hrvatske juniorke uvjerljivo svladale Bugarsku na pripremnom turniru

Hrvatska - Bugarska 18:2. - Jako sam zadovoljna s djevojkama, lijepo funkcioniraju u bazenu i ostavljaju dojam ozbiljnog protivnika, rekla je izbornica Mia Šimunić

Hrvatske vaterpolistice/Foto hvs.hr

Hrvatska juniorska ženska vaterpolska reprezentacija upisala je prvu pobjedu na pripremnom turniru za Europske igre u Kazakhstanu 2015. Mlade reprezentativke u prvom su kolu turnira što se igra u Istanbulu nadigrale Bugarsku odličnim rezultatom 18:2, te tako pokazale da u narednim utakmicama neće biti nimalo lak protivnik.

– Jako sam zadovoljna s djevojkama, lijepo funkcioniraju u bazenu i ostavljaju dojam ozbiljnog protivnika. Lakše utakmice iskoristit ćemo i za uvježbavanje nekih individualnih akcija, koje će nam nadam se pomoći u susretu sa težim ekipama poput Srbije, izjavila je  Mia Šimunić, glavna trenerica juniorske ženske reprezentacije.

Za Hrvatsku su igrale: Sara Srhoj, Julija Božan, Lidija Crnički, Ana Lukačić (1), Tereza Balić (3), Domina Butić (1), Gloria Badžim (3), Katarina Tufeković (1), Petra Bukić (4), Lea Saftić (4), Leonarda Pavić, Ana Vuletić (1), i Alexandra Ratković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.