Vatrene podrške nesretnom Marku Pjaci

Vatrene podrške nesretnom Marku Pjaci

Naša dva velika igrača zaželjeli se nesretnom Pjaci brzi oporavak i nadaju se ponovnom susretu na nogometnim travnjacima

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca (23) zadobio je novu tešku ozljedu koljena i morati će ponovno duže izbivati s terena, vijesti su koje je jučer objavila Fiorentina. Marku su popucali prednji križni ligamenti, što mu je druga takva ozljeda nakon one zadobivene u Estoniji 2017. godine na prijateljskoj utakmici reprezentacije.

U sljedećih nekoliko dana Pjaca će ići na dodatne konzultacije kod kirurga, nakon čega će se znati kojim načinom će se sanirati ozljeda. Kako javljaju talijanski mediji, operacija je neizbježna.

Sudbina je ponovno zakočila razvoj ovog mladog hrvatskog reprezentativca, a poruke podrške iz redova ‘Vatrenih’ i bivših suigrača obilaze svijet. Tako su dva srebrena reprezentativca iz Rusije, dobri Pjacini prijatelji poslali svoje poruke nesretnom Pjaci. Riječ je o Mariu Mandžukiću i Domagoju Vidi, a glasile su:

“Ti najbolje znaš koliko je strpljenja i rada potrebno za povratak nakon teže ozljede, isto tako već znaš da imaš to u sebi. Sretno s operacijom i oporavkom, uz tebe sam”, napisao je na instagramu Mario Mandžukić.

Dok mu je Domagoj Vida poručio:

“Ozljede su najteži dio našeg posla i zato mi je izuzetno žao zbog ozljede koljena, ali najjači smo kad je najteže. Marko, svi smo uz tebe, radujem se danu kada ćemo ponovno ići jedan na drugoga na treningu Hrvatske. Sretno.”

Tako su hrvatski reprezentativci još jednom pokazali o kakvim karakterima se radi i koliko cijene prijateljstvo nastalo upravo preko reprezentativnih obaveza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.