Večeras prvi Perišićev meč na Poreč Majoru!

Večeras prvi Perišićev meč na Poreč Majoru!

Ivan Perišić/Foto: Gettyimages

Večeras u 21 sat u Red Bull Beach Areni na Peškeri – THE meč! Nogometna zvijezda Ivan Perišić i Nikša Dell’Orco protiv Brazilaca Alvara Filha i Saymona Barbose! No danas je na rasporedu nekoliko mečeva naših timova.

Jutros su na terenu pokraj hotela Valamar Zagreb startale u 10:40 sati naše Maja Roško i Jurja Vlašić s Kanađankama Kristinom May i Taylor Pischke koje su ih pobijedile s 21:12 i 21:7 u 29 minuta.

U grupi H se uz spomenuti naš tim i Kanađanke May/Pischke nalaze i Švicarke Tanja Hüberli i Nina Betschart koje su jutros pobijedile Ukrajinke Valentynu Davidovu i Ievgeniiu Shchypkovu s 22:20 i 21:17.

Minutu duže od našeg prvog para igrale su Dina Bečić i Sara Radanović protiv zlatnih Brazilki iz ovogodišnjeg Fort Lauderdalea Larisse France i Talite Antunes. Igrale su u 11:30 i izgubile s 21:16 i 21:13. U grupi A uz njih su i dva njemačka tima – olimpijska pobjednica iz Rija Laura Ludwig i Margareta Kozuch koja je u posljednji tren uskočila u turnir umjesto ozlijeđene Kire Walkenhorst te Isabel Schneider i Victoria Bieneck. Schneider i Bieneck pobijedile su Ludwig i Kozuch u tri seta – 21:14, 16:21 i 18:16.

Popodnevnu turu naših timova u 17 sati započinju na terenu pored hotela Valamar Zagreb Krešimir Karaula i Marin Jerčić protiv Latvijaca Aleksandrsa Samoilovsa i Janisa Smedinsa. Dođite ih pogledati i navijati za njih, a odmah iza njih na istom terenu nastavljaju Maja Roško i Jurja Vlašić u 18 sati. Suprotstavit će se ukrajinskom timu Valentyni Davidovoj i Ievgeniiji Shchypkovoj. Dinu Bečić i Saru Radanović večeras u 19 sati u Red Bull Beach Areni s druge strane mreže očekuju Laura Ludwig i Margareta Kozuch. Svakako meč koji ne bi trebalo propustiti, a naš tim će trebati i podršku s tribina.

Na pijesak Red Bull Beach Arene izlaze danas naša tri tima. Prije Dine i Sare u 16 sati igrat će – Filip Silić i Ivan Đorđević protiv Poljaka Macieja Rudola i Jakuba Szalankiewicza te u 21 sat već višestruko najavljivan i nestrpljivo iščekivan meč Perišić/Dell’Orco protiv Brazilaca Alvara Filha i Saymona Barbose.

Mečeve možete gledati i na live streamu https://hr.swatchmajorseries.com/en/users/registration.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.