Vedrana Jakšetić: “Poziv u reprezentaciju je ogromna motivacija”

Vedrana Jakšetić: “Poziv u reprezentaciju je ogromna motivacija”

Mlada hrvatska odbojkašica u seniorskoj reprezentaciji skuplja iskustvo za daljnji rad i napredak u karijeri..

Vedrana Jakšetić ponos je Slavonije i grada Osijeka, ali s njom se itekako može ponositi i grad Poreč. Vedrana je trenutačno najmlađa igračica u reprezentaciji, tek joj je 18 godina. Velika budućnost hrvatske odbojke i ogroman pokazatelj da definitivno ide naprijed!

1.Tek ti je 18 godina, a već si dobila priliku zaigrati za reprezentaciju, je li ti je to dodatna motivacija za daljnje napredovanje?

“Normalno, to je jedna dodatna motivacija za daljni trud i rad. Nadam se da ću taj poziv opravdati, jer ipak to nije mala stvar. Radimo puno, dvaput na dan. Zahtjevni su treninzi jer ipak je ovo seniorski nivo.”

Što je tebi Angelo u ovih 10 dana donio u tvojoj igri, osjećaš li već u ovakvom kratkom periodu nekakve razlike u svojoj tehnici ?

“Trener Vercesi je unio nekakve promjene u mojoj igri. Traži brzu igru, iako je to normalno budući da se radi o jednoj višoj razini. Zadovoljna sam s njegovim radom, trudi se oko mene i ispravlja, kao i cijeli stručni stožer.”

3.Kakav je osjećaj igrati s igračicama koje imaju već vrlo zavidne karijere u inozemstvu ?

“To je jedna velika čast i neizmjerno iskustvo koje će mi puno značiti u budućnosti i u mojoj karijeri. Cure su super, pomažu u svakom trenutku. Odlično su nas prihvatile i velika su nam podrška.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.