Još jedan Hajdukov vratar za reprezentaciju! Pred njim je velika budućnost

Još jedan Hajdukov vratar za reprezentaciju! Pred njim je velika budućnost

U reprezentativnoj selekciji do 15 godina ponio je kapetansku traku.

Foto: Gettyimages

Mladi 14-godišnji nogometni vratar Karlo Čović svojim je neospornim talentom, znanjem i vještinom privukao  pozornost mnogih klubova. Već u najranijoj dobi treneri su primjetili da se kvalitetom izdigao iznad svojih vršnjaka.

Riječ je o vrlo nadarenom dječaku, rođenom 2003.godine, koji je svojim pristupom, ozbiljnošću i obranama, skrenuo pozornost na sebe kako od Hajduka tako i od mnogih drugih hrvatskih prvoligaša koji su ga, zbog njegove kvalitete i vrhunskih obrana htjeli dovesti u svoje redove kao pojačanje. Talentirani vratar počeo je svoju nogometnu karijeru u Neretvi iz Metkovića, te potom potpisao i trogodišnji stipendijski ugovor s HNK Hajduk. 

Njegov rad na treninzima kao ni njegove vrhunske obrane nisu ostale nezapažene. U reprezentativnoj selekciji  do 15 godina ponio je kapetansku traku u utakmici odigranoj na prijateljskom turniru u Podgorici na kojem je Hrvatska bila ukupni pobjednik.

Dobio je i poziv izbornika Mladena Ivančića za odlazak na Prvenstvo Južne Amerike no ukupno pet igrača Hajduka nije dobilo klupsku dozvolu za odlazak. Iz Hajduka kao osnovni razlog navode činjenicu da se navedeni turnir ne nalazi u službenom kalendaru natjecanja.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.