Velikan iznenadio kupnjom Jamesa Rodrigueza

Velikan iznenadio kupnjom Jamesa Rodrigueza

Foto: La Liga / Facebook

Sjajni kolumbijski nogometaš James Rodriguez se našao na izlaznim vratima madridskog Reala, budući da je pao u drugi plan kod trenera Zidanea i bilo je samo pitanje vremena kada će se Real riješiti igrača kojeg je 2014. godine platio Monacu čak 75 milijuna eura.

Nova destinacija Jamesa predstavlja veliko iznenađenje budući da se taj klub u niti jednom trenutku nije povezivao s Kolumbijcem. Riječ je o njemačkom velikanu Bayernu koji je potvrdio transfer Jamesa, a Kolumbijac će prvo na dvogodišnju posudbu u Bayern, što će Bavarce koštati 10 milijuna eura, a nakon toga će Jamesa otkupiti za 35,2 milijuna eura.

Na taj način je Bayern dobio odličnog igrača za relativno malo novaca, a Real je pristao poslati Kolumbijca u Bayern iako je zasigurno bilo klubova poput PSG-a, Chelseaja i Intera koji su bili spremni ponuditi i više za igrača. Razlozi se mogu pronaći i u odličnom odnosu dvaju klubova još iz vremena kada je Bayern za ‘samo’ 30 milijuna eura Realu prepustio svoju zvijezdu Tonija Kroosa, ali mora se uzeti u obzir i želja igrača da ponovno surađuje s Carlom Ancelottijem, koji je Jamesa i doveo u Real. Navedeni transfer vrlo vjerojatno znači kako je Douglas Costa na izlaznim vratima kluba, a Juventus se spominje kao najizglednija destinacija Brazilca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.