Veljko Mršić: U Zadru nikad nije lako, moramo pokazati dobru igru.

Veljko Mršić: U Zadru nikad nije lako, moramo pokazati dobru igru.

"Ove sezone smo od njih izgubili dva puta i moramo odigrati jako dobru utakmicu ukoliko želimo tamo pobijediti."

Foto: KK Zadar/Zadar

Rekao je trener Cedevite  uoči današnje utakmice na gostovanju kod Zadra. Još nas sitni sati dijele do početka susreta, točnije u 17:10h momčad Cedevite će istrčati na teren  u sklopu 5. kola A-1 Lige za prvaka.

Podsjetnik na zbivanja od srijede kad je Cedevita protiv rivala Cibone slavila sa 83:77 , nova prilika za pobjedu, ovaj put protiv moćne momčadi Zadra, čeka na realizaciju.

Uoči utakmice trener Cedevite Veljko Mršić: “U Zadru nam dolazi vrlo bitna utakmica. Ove sezone smo od njih izgubili dva puta  i moramo odigrati jako dobru utakmicu ukoliko želimo tamo pobijediti. U Zadru nikad nije lako. Oni imaju ekstra motiv, kao i sve ekipe, igrajući protiv Cedevite i mi moramo pokazati dobru igru i dati sve od sebe da tamo pobijedimo, a to nam je cilj”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić koji je nakraju dodao: “U zadnje dvije utakmice, naročito onu u Gorici, nismo odigrali dobro. No, protiv Cibone je već bilo dosta bolje. Tako da moramo nastaviti biti koncentrirani i igrati dobro. Nije lako, ova utakmica u Zadru će nam biti već 60. u ovoj sezoni. Došlo je do fizičkog i mentalnog pada i moramo se sada skupiti. To nam je izuzetno bitna utakmica kako bi imali komotniju situaciju, da bi se odvojili na vrhu i što spremniji dočekali playoff”, dodao je Mršić.

Cedevita je u ABA ligi obje utakmice od Zadrana izgubila, no u finalu Kupa Krešimira Ćosića Zagrepčani su slavili, iako se igralo u Višnjiku.

Poslije četiri kola A-1 Lige za prvaka Cedevita je prva s 4-0, a Cibona i Zadar su na pomalo iznenađujućih 2-2 (drugi Zagreb ima 3-1).

U momčadi Cedevite bit će Džanan Musa, koji se vratio s poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za juniore, a Henry Walker još uvijek nije potpuno spreman.

Susret Cedevite i Zadra moći će se pogledati na programu HRT Sport s početkom od 17:10.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.