Veljko Mršić više nije trener Cedevite

Veljko Mršić više nije trener Cedevite

Cedevita je danas objavila kako Veljko Mršić više nije njihov trener, na današnjem sastanku dogovoren je sporazumni raskid ugovora između njega i kluba.

Foto: kkcedevita.hr

Cedevita je danas na službenim stranicama objavila kako od danas Veljko Mršić više nije njihov trener.

Ove sezone Cedevita je ponovno osvojila dvostruku krunu u Hrvatskoj, a uz to su igrali i finale ABA lige te prošli u drugu fazu Eurokupa. Ipak, unatoč očekivanim rezultatima bilo je dosta kritika na igru momčadi, a očito i glavni ljudi u klubu nisu potpuno zadovoljni. Danas su sastanak sa sada već bivšim trenerom imali direktor Davor Užbinec i sportski direktor Matej Mamić, a dogovoren je sporazumni raskid ugovora.

“Sa Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. O njemu sve najbolje. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši, lani smo igrali TOP 16 Eurolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i dva naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. No, ovime smo nekako završili četverogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju momčadi što će, po zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener. Njemu želimo sve najbolje u karijeri za koju vjerujem da će ići prema gore, a zaista vjerujem da će nam se Veljko Mršić u budućnosti ponovno vratiti i jednog dana ponovno sjesti na klupu kao prvi trener kluba. On je u klubu osvojio i juniorski naslov prvaka Hrvatske, bio pomoćni trener pa prvi trener i držim da je postao pravi Cedevitaš. Puno mu hvala na svemu i želimo mu, kažem sve najbolje u nastavku karijere”, izjavio je za službenu stranicu direktor Užbinec.

Novi trener aktualnog prvaka Hrvatske trebao bi prema riječima Mateja Mamića biti poznat kroz dva tjedna, ali još se ne spominju nikakva konkretna imena. Što se Mršića tiče, on još nema dogovoren novi angažman, ali očekuje se da bi u skorijoj mogućnosti mogao preuzeti novi klub, najvjerojatnije u inozemstvu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.