Veselin Vujović novi trener RK-a Prvo plinarsko društvo Zagreb

Veselin Vujović novi trener RK-a Prvo plinarsko društvo Zagreb

- Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još uvijek ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama, rekao je Vujović

Veselin Vujović/Getty Images

Veselin Vujović, proslavljeni rukometaš i nekada najbolji igrač svijeta, novi je trener prve momčadi rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Vujović je predstavljen na konferenciji za novinare. Vujović ima bogatu biografiju, kao igrač bio je olimpijski i svjetski pobjednik s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom.

– Velika mi je čast što sam postao trener ovdje u Zagrebu.  Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još uvijek ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate povijesti kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu, poručio je na konferenciji za medije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović.

– Nekada davno gospodin Zoran Gobac pokušao me kao igrača dovesti u Zagreb iz Barcelone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali evo me sada napokon sam stigao pa makar i kao trener. Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima. Iskreno vjerujem da će ova suradnja biti i uspješna i dugoročna, ustvrdio je Veselin Vujović.

Trener Veselin Vujović svoju će premijeru na klupi PPD Zagreba imati u srijedu, 24. rujna kada u Kutiju šibica dolazi prvak Srbije Vojvodina. Početak te utakmice predviđen je za 18 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.