Veselin Vujović podržao projekt “I Ti to možeš”

Veselin Vujović podržao projekt “I Ti to možeš”

Trener PPD Zagreba podržao je naš projekt...

Uz brojne sportaše, novinare, glumce, pjevače i političare, veliku podršku projektu udruge “Hrvatska reprezentacija” pod već poznatim nazivom “I Ti to možeš” dobili smo od trenera rukometnog kluba PPD Zagreb Veselina Vujovića.

Crnogorski strateg rukometnu karijeru je započeo u RK Lovćenu. Potom odlazi u Barcelonu, s kojom je osvojio Ligu prvaka, a karijeru na španjolskim terenima je završio u Granollersu. Osvojio je još dva Kupa prvaka s Metaloplastikom 1985. i 1986. godine. Zatim je 1986. proglašen najboljim sportašem Jugoslavije, a dvije godine kasnije IHF ga je izabrao igračem godine.

Igračku karijeru završava 2000. godine te od tada radi na nekoliko trenerskih i izborničkih mjesta. U Vardaru je osvojio prvo izdanje SEHA lige. Danas radi kao trener u RK PPD Zagreb.

Svakom podrškom koju nam iskažete sve smo više uvjereni koliko cijenite naš trud i rad. Cilj nam je da svakom djetetu, svakom čovjeku, svakoj poznatoj i nepoznatoj osobi poručite zajedno s nama i Vujovićem: “I Ti to možeš.”

Iznimno nam je drago što u projektu, osim vas, nas, volontera, medija, i sportskih organizacija, kao promotori sudjeluju i javne osobe! Ovog puta najljepše zahvale idu Veselinu Vujoviću, ali i svima vama koji ste do sad poslali, ili ćete tek poslati, potporu ovom važnom projektu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.