Vida na zimu ostvaruje transfer karijere!

Vida na zimu ostvaruje transfer karijere!

Vida bi već ove zime mogao napustiti Ukrajinu. Prema napisima ukrajinskih medija za Vidu su stigle dvije bogate ponude nekad elitnih klubova.

Cijeli ljetni prijelazni rok trajali su pregovori između Bešiktaša i kijevskog Dinama oko transfera Domagoja Vide u klub iz Istanbula. Cijena transfera kretala se oko pet milijuna eura, no Turci su na koncu odustali, doveli su legendarnog Pepea iz Real Madrida, a Vida je ostao u Kijevu.

Međutim, hrvatski nogometni reprezentativac bi već ove zime mogao napustiti Ukrajinu. Naime, kako ekskluzivno donosi novinar uglednog ukrajinskog časopisa Futbol, Valerij Prigornitskij, za Vidu su na kijevsku adresu stigle dvije bogate ponude nekad elitnih klubova.

U pitanju su ponude iz Evertona i Milana, dva velika europska kluba koja su ovoga ljeta potrošila pravo bogatstvo na pojačanja, ali rezultati su im očajni, pogotovo u klubu iz Liverpoola.

Ukrajinski novinar piše da je 28-godišnjem braniču dan rok od deset dana da donese konačnu odluku i odluči gdje će nastaviti karijeru.

Sadašnji Vidin klub Dinamo Kijev od eventualnog transfera neće zaraditi ništa jer hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe 31. prosinca ove godine, te je od početka iduće slobodan igrač.

Detalji engleske i talijanske ponude zasad su nepoznati, ali prihvati li Vida jednu od te dvije ponude, iznos transfera trebao bi se kretati između pet do deset milijuna eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.