Vida ruši rekord: Ponudu za Domagoja sad šalje i Arsenal

Vida ruši rekord: Ponudu za Domagoja sad šalje i Arsenal

Domagoj Vida (29) zasigurno je jedan od najvećih dobitnika nedavno završenog Svjetskog prvenstva. Hrvatski stoper odigrao je sjajno u paru s Dejanom Lovrenom i u njegov Bešiktaš iz dana u dan stižu ponude.

foto: http://hns-cff.hr

Arsenal je već kontaktirao Bešiktaš i ovih dana predstavnici engleskog velikana trebali bi krenuti u pregovore s Bešiktašem za Domagoja Vidu.

Tvrdi to novinar turskog Milliyeta Serdar Saridag pozivajući se na pouzdane izvore iz kluba. Hrvatski stoper velika je zvijezda prijelaznog roka nakon sjajno odigranog Svjetskog prvenstva i vijesti, ili bolje reći nagađanja, stranih medija o zainteresiranosti za njegove usluge svakodnevno izlaze u javnost.

Za Vidu je prvi zagrizao Liverpool, koji je spreman ponuditi 30 milijuna eura, West Ham je ispitao teren s ponuđenih 22 milijuna, što je odmah odbijeno, navodno je i Barcelona u igri, a sada se u ples oko hrvatskog stopera uključuje i Arsenal s novim trenerom na klupi.

A tko god Vidu želi dovesti Bešiktašu će morati platiti i više od dosad spominjanih 30 milijuna eura, tvrdi Milliyet. Bila bi to rekordna odšteta nakon što je Cenk Tosun u siječnju otišao iz Bešiktaša u Everton za 29 milijuna eura.

U svakom slučaju Bešiktaš je u jako dobroj poziciji s obzirom da je Vidu doveo prije šest mjeseci bez odštete iz kijevskog Dinama. Ponuda Arsenala stoga posebno veseli predsjednika turskog kluba Fikreta Ormana koji će uskoro otići u London na pregovore sa zainteresiranima, a čim je u opticaju toliko klubova, a ktome još dolaze iz bogatog Premiershipa, cijena raste. Pa gdje ćeš bolje?! I za Vidu i za Bešiktaš…

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.