Vida se pridružuje Kovačiću u Interu?

Vida se pridružuje Kovačiću u Interu?

Domagoj Vida, pišu talijanski mediji, na meti je Roberta Mancinija te bi u ljetnom prijelaznom roku mogao obući dres Intera...

Domagoj Vida/Foto: Gettyimages

Strateg Intera Roberto Mancini, ako je suditi prema sve učestalijim medijskim napisima, želio bi u svojim redovima sljedeće sezone vidjeti još jednog Hrvata – radi se o braniču kijevskog Dinama Domagoju Vidi.

Mancini je zaslužio povjerenje vrhuške nerazzurra unatoč lošim ovosezonskim prezentacijama i javnim ‘koškanjima’ s pojedinim igračima, a već je odlučio kako će bez novog ugovora ostati Jonathan i Campagnaru.

Trenutačno se intenzivno radi na dovođenju autoriteta u obrani, a prvi je ‘pick’ na toj poziciji Austrijanac Aleksandar Dragović, također član Dinamo Kijeva. U siječnju je u Interovu svlačionicu pristigao Kolumbijac Jeison Murilla (Granada), a u Serie A mogao bi preseliti i Kinez Zhang Linpeng, trenutačno ‘zaposlenik’ Sammirova Guangzhou Evergrandea.

Talijanski mediji pišu kako bi za dovođenje Dragovića i Vide Inter morao izdvojiti najmanje 15 milijuna eura te stoga treba vidjeti kako će na spomenute cifre reagirati u Upravi kluba sa San Sira.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.