Video: Ana Zaninović lovi vizu za Rio de Janeiro

Video: Ana Zaninović lovi vizu za Rio de Janeiro

Hrvatska taekwondoašica u Varaždinu traži dodatne bodove za OI...

Lucija i Ana Zaninović/Foto: Hrvatski taekwondo savez

Ovoga vikenda u Varaždinu će se održati dvadesetprvi po redu Croatia Open, najveći međunarodni taekwondo turnir u regiji, a hrvatske će boje ‘predvoditi’ sestre Lucija i Ana Zaninović.

Posebno će biti zanimljivo pratiti Anine nastupe, koja ‘lovi’ dodatne bodove za plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiro sljedeće godine.

“Uvijek je lijepo nastupati kod kuće, radujem se nastupu pred domaćom publikom. Ova je sezona definitivno jedna od napornijih i teško je održati formu. Naporno treniramo i vjerujem kako ćemo na ovom natjecanju ostvariti zadane ciljeve”, poručuje Ana.

Turnir u Varaždinu bit će jedna od posljednjih šansi za poene koji donose olimpijsku smotru, a finalne borbe na rasporedu su u subotu.

“Drago nam je što možemo ugostiti ovako jaka imena taekwondoa, za turnirom vlada veliki interes i dolaze nam momčadi iz najrazličitijih dijelova svijeta: Iran, Kineski Tajpeh, Tajland, Velika Britanija, Venecuela, Peru, Kostarika, Brazil, Egipat, Japan, Korea, Libanon…”, kratko je, uime organizatora, prokomentirala Jelena Ivančić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.