[VIDEO] Proslavljeni košarkaš spasio turista: “Ne možeš samo proći pored čovjeka”

[VIDEO] Proslavljeni košarkaš spasio turista: “Ne možeš samo proći pored čovjeka”

Trener košarkaškog kluba Zadar Aramis Naglić pomogao je motociklistu kojem se prevrnuo motor zbog jake bure.

Trener košarkaškog kluba Zadar Aramis Naglić pomogao je motociklistu kojem se prevrnuo motor zbog jake bure.

Motociklist iz Dubaija odlučio se provozati Jadranskom magistralom unatoč jakoj buri. Kako je napisao iz videa koji je podijelio na Facebooku, stariji lokalni muškarac ga je upozorio da se ne treba voziti po ovakvom vjetru, ali odlučio je ignorirati savjet jer se vozio ‘kroz Patagoniju, Australiju i pustinju Gobi’.

“Bio sam u krivu. On poznaje svoju zemlju. Gore od ovoga nisam vidio”, napisao je avanturist. Vjetar ga je u jednom trenutku zaustavio i prevrnuo na cesti te mu je čak otpuhao dio opreme. Motor je uspio podići samo da bi se opet prevrnuo, no tada mu je u pomoć priskočio Aramis Naglić, bivši košarkaš, osvajač hrvatskog srebra s Olimpijskih igara 1992. godine, a danas trener Zadra.

“Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti”, kazao je Aramis pored kojega je ipak prošlo mnogo autiju dok je pomagao čovjeku.

“Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha… Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: ‘Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u'”, kazao je trener Zadra.

Nakon 4 minute i 16 sekundi se pojavljuje junak ove priče na videu!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.