[VIDEO] Bizarno objašnjenje trenera Seville: “Isključen sam jer sam se želio iskupiti“

[VIDEO] Bizarno objašnjenje trenera Seville: “Isključen sam jer sam se želio iskupiti“

Foto: Independent.co.uk

Liverpool i Sevilla sinoć su na Anfieldu remizirali 2:2 u sklopu susreta prvog kola skupine E Lige prvaka, a domaćin je dobio crveni karton dvije minute prije kraja. No, gosti su također morali igrati bez važnog čovjeka, jer je trener Eduardo Berizzo bio isključen u 60. minuti.

Već u prvom poluvremenu nizozemski sudac Danny Makkelie upozorio ga je zbog bacanja lopte, da bi Argentinac istu stvar ponovio i u 60. minuti te ga je sudac odlučio poslati na tribinu. Nakon utakmice upitan je zašto je bio isključen, a dao je bizarno objašnjenje:

“Bile su to dvije potpuno različite akcije. U prvom poluvremenu smo vodili, a Liverpool je krenuo u kontru. Priznajem, tada sam napravio nešto što od mene nije bilo u redu jer sam bacio loptu. Naravno, pokušao sam ukrasti vrijeme da zaustavim Liverpool“, iskreno je priznao trener gostiju.

No, uslijedio je i drugi dio odgovora, koji je pomalo čudan.

“U drugom poluvremenu dogodila se slična situacija. No, ovaj put smo gubili, ali sam odlučio napraviti istu stvar. Opet sam bacio loptu kako bih se iskupio za ono što sam napravio u prvom dijelu. Napravio sam sportski potez. Bila je to ista akcija, no drugačiji kontekst. Možete reći da je bilo nesportski od mene, no znam da nisam učinio ništa loše. Objasnio sam to i Jurgenu Kloppu i on me shvatio, no sudac očito nije“, zaključio je Berizzo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.