[VIDEO] Bruno Goda prvijenac u dresu Slaven Belupa posvetio preminulom suigraču

[VIDEO] Bruno Goda prvijenac u dresu Slaven Belupa posvetio preminulom suigraču

Na usporenoj snimci se jasno vidi da je Goda malo prerano utrčao iza leđa Rudešove obrane.

Mladi nogometaš Slaven Belupa 19-godišnji Bruno Goda postigao je u 33. minuti pogodak za vodstvo protiv Rudeša, a svoj prvijenac posvetio je prerano preminulom bivšem suigraču Josipu Lastavici koji je poginuo prije nešto više od godinu dana u teškoj prometnoj nesreći.

Goda je nakon lijepog dodavanja glavom Mirku Ivanovskom nastavio kretnju za ponovnu suradnju i izašao sam ispred vratara Čondrića te ga snažno propucao kroz prvi kut pogodivši mrežu od vratnice. Nakon što su suigrači nad njim proslavili pogodak, Goda je briznuo u plač i pokazao ispod dresa majicu sa Josipovim likom i lijepom gestom pokazao sjećanje na prijatelja.

Bruno Goda je 2012. godine iz županjskog Graničara prešao u zagrebački Dinamo, a još je nosio i dres Hrvatskog Dragovoljca, a od ove sezone član je Farmaceuta. Godin bivši suigrač Josip Lastavica također je 2012. napustio Graničar odakle se zaputio u NK Osijek.

Sjenu na lijep pogodak i još ljepšu gestu baciti će usporena snimka na kojoj se vidi da je Bruno u trenutku upućivanja lopte Ivanovskog najbliži Čondriću. Utakmica je završila rezultatom 2:0 za Slaven Belupo, a drugi pogodak postigao je Ivanovski u 82. minuti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.