[VIDEO] Dani Alves: Nisam potresen, Astorijeva smrt dobiva previše pažnje

[VIDEO] Dani Alves: Nisam potresen, Astorijeva smrt dobiva previše pažnje

Brazilac je izjavio poprilično začuđujuću izjavu.

Foto: PSG/Twitter

Danas je pred nama uzvratni susret osmine finala Lige prvaka u kojoj će Paris Saint-Germain pokušati nadoknaditi poraz od 3:1 iz prvog susreta te izbaciti madridski Real.

Na press konferenciji prije utakmice, između raznih pitanja, pojavilo se i ono o tragičnoj smrti Davide Astorija, stopera Fiorentine, koji je izgubio život u snu. A Dani Alves ponudio je zanimljiv odgovor:

“Jesam li potresen? Ne. Je li naša momčad potresena? Nije. Vjerojatno jer nismo bili previše bliski s njim, niti smo ga poznavali. Izražavam sućut obitelji, naravno, no ja razmišljam o životu. Svi smo ovdje s nekim ciljem, a kada završimo s time što trebamo napraviti, idemo na drugi svijet. Možda je on u ovom kaotičnom svijetu napravio svoje pa je sada na nekom boljem mjestu“, izjavio je desni bek Parižana te zaključio:

“Na dnevnoj bazi u svijetu umre tisuću djece. Što zbog gladi, što zbog neimaštine, što zbog bolesti, ma različitih problema. Zato nije u redu da Astorijeva smrt privlači tako puno pažnje, jer ta djeca ne dobivaju dovoljno pažnje, a jednako su važna. Kao da nikoga nije briga za njihove smrti. Žao mi je njegove obitelji, no nama koji nismo bili povezani s njime je žao jer je umro čovjek koji se bavi istim poslom kao i mi“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.