[Video] Dario Šarić otkrio planove za reprezentaciju

[Video] Dario Šarić otkrio planove za reprezentaciju

Foto: Dario Šarić/CSN Philly

Prva NBA sezona je završila za Darija Šarića, budući da njegova Philadelphia nije izborila doigravanje. Sam Šarić posljednju utakmicu sezone (gostujući poraz od New Yorka) nije odigrao zbog problema s ozljedom, te je ‘rookie’ sezonu završio s prosjekom od 12.8 poena, 6.3 skokova i 2.2 asistencije. Kraj sezone je bio savršena prilika da Šarić ukratko opiše početnu sezonu u NBA-u i mogućnosti svoje Philadelphije:

“Kada pogledam po svlačionici vidim Bena Simmonsa, koji je bio prvi pick u NBA-u s razlogom i pred njim je svjetla budućnost. Imamo Joel Embiida, koji je pokazao kako može biti velika zvijezda, tu su i ostali dobri igrači. No, ozljede su odigrale presudnu ulogu ove sezone. Previše igrača je izostajalo u određenim periodima i ja sam i dalje uvjeren da ova ekipa može ostvariti rezultat.”

Američki novinari su posebno htjeli znati kakve planove ima Dario Šarić za ljeto, budući da je na rasporedu Eurobasket. Pritom je Šarić još jednom potvrdio svoje namjere glede odaziva u reprezentaciju:

“Kod nas u Hrvatskoj je malo drugačija kultura nego ovdje u Americi. Meni jako puno znači igranje za reprezentaciju. Prošao sam sve selekcije reprezentacije i ne namjeravam sada stati. To me uveseljava, imamo dobru ekipu i sigurno ću nastaviti igrati za reprezentaciju” – zaključio je Šarić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.