[VIDEO] Dinamov povratnik: “Krivo mi je što su mi poništili regularan gol”

[VIDEO] Dinamov povratnik: “Krivo mi je što su mi poništili regularan gol”

Nakon dvije godine odsutnosti, Arijan Ademi vratio se pred maksimirsku publiku.

Arijan Ademi/Getty Images

U 56. minuti susreta između Dinama i Osijeka u derbiju 12. kola Prve HNL maksimirskim stadionom prolomio se gromoglasni pljesak kada je u igru ušao kapetan Arijan Ademi.

Zaigrao je Ademi prvi put nakon 16. rujna 2015. godine i pobjede Dinama nad Arsenalom u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Dobio je mukotrpnu borbu s dokazivanjem nevinosti u slučaju uzimanja dopinga, a njegov ponovni debi u plavom dresu mogao je biti još i bolji da mu zbog zaleđa u 78. minuti nije poništen regularan zgoditak.

Ademi je, naime, bio nekoliko metara u zaleđu pri upućivanju lopte, ali mu je loptu uputio Osijekov nogometaš što znači kako zaleđa nema.

“Šteta što nismo pobijedili, ali sretan sam što sam napokon ponovno debitirao ovdje. Čuo sam da je igrač Osijeka odigrao pas, pa mi nije priznat gol, ali sudac je tako svirao, nema se tu što reći. Krivo mi je što je tako ispalo, bio bih ispunjeniji da sam se vratio golom”, kazao je Ademi koji je priznao kako se mnogo toga u Dinamu promijenilo od njegova posljednjeg izlaska na teren.

“Ima sada dosta mlađih igrača, tada su bili stariji kao Šimunić, Leko, klince treba posložiti i pretvoriti u pravu kvalitetu. Promijenio se i HNL, jača je konkurencija, podignula se razina, to je sada zanimljivije ljudima, ali mi očekujemo i uvjereni smo da ćemo osvojiti naslov i Kup”, zaključio je makedonski reprezentativac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.