[VIDEO] EP Vaterpolo: Fatović udario srbijanskog vaterpolista i izazvao veliki obračun!

[VIDEO] EP Vaterpolo: Fatović udario srbijanskog vaterpolista i izazvao veliki obračun!

Srbijanac je dobio šakom u glavu.

Foto: Youtube.com

Vaterpolo reprezentacija Srbije s rutinskih 9:7 pobijedila je Hrvatsku i izborila veliko finale Europskog prvenstva. Hrvatska ni u jednom trenutku utakmice nije vodila, konstantno je hvatala zaostatak za Srbijancima, no nije uspjela napraviti preokret kao i protiv Crne Gore u četvrtini finala.

Zanimljivo je bilo i nakon susreta, kada je hrvatski izbornik Ivica Tucak optužio suce za pomaganje našim susjedima:

“Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote za suce i ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa“, bjesnio je Tucak.

Jasno je da suđenje nije bilo na nivou i prema ovom spornom detalju iz sredine druge četvrtine. Član Barakuda Loren Fatović šakom je u glavu udario protivničkog vaterpolista Filipa Filipovića, što je izazvalo salve negodovanja od strane pobjedničke reprezentacije.

Međutim, suci nisu vidjeli ovu situaciju i Fatović se izvukao bez opomene. Tek kasnije nakon sukoba s najboljim srbijanskim strijelcem Milošem Ćukom zaradio je isključenje. Procijenite sami, ljuti li se hrvatski izbornik s pravom na suce, iako je Sergey Naumov iz Rusije propustio isključiti našeg igrača?

Vrijedi spomenuti i kako je domaća Španjolska u drugom polufinalu s minimalnih 8:7 pobijedila Italiju i zakazala finalni susret protiv Srbije u subotu od 22:15 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.