[VIDEO] EuroBasket 2017: ŠARIĆEVA MAJSTORIJA ODUŠEVILA SVIJET

[VIDEO] EuroBasket 2017: ŠARIĆEVA MAJSTORIJA ODUŠEVILA SVIJET

foto: http://www.soundset.hr/

Hrvatska reprezentacija je jučer upisala prvi poraz na ovogodišnjem EuroBasketu. U neizvjesnoj utakmici Španjolci su na kraju upisali pobjedu 79:73 i ostali jedna od dviju neporaženih reprezentacija na turniru.

Konačno razbuđeni Dario Šarić bio je najbolji u hrvatskim redovima, a njegova ”no-look” asistencija proglašena je od strane FIBA-e jednim od najboljih poteza dana. 

Čudesna asistencija pokrenula Hrvatsku

Naime, nakon 3 minute igre u drugom poluvremenu, Šarić je u maniri vrsnog ‘playa’, negledajući, izvrsno kroz obranu Španjolaca uposlio Bojana Bogdanovića kojemu su to bili prvi poeni na utakmici. Nakon toga, Hrvati su se vratili u utakmicu, pa čak i preuzeli vodstvo i izgledali puno bolje na parketu.

Kako je i rečeno, utakmicu su na kraju dobili Španjolci. Ipak, Hrvatska može i mora biti zadovoljna pruženom igrom kojom su itekako pokazali da će se i njih nešto pitati u utrci za titulom. U redovima Hrvata najbolji su bili Šarić s ‘double-double’ učinkom (18 poena, 13 skokova i 5 asistencija), te Bogdanović s 15 poena, 3 skoka i jednom asistencijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.