[VIDEO] Filip Hrgović munjevito razbio brazilskog veterana

[VIDEO] Filip Hrgović munjevito razbio brazilskog veterana

Sudac je Hrgovićevom protivniku u Rigi brojao već nakon 70 sekundi borbe.

Filip Hrgović foto: Facebook Filip Hrgović

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović pobijedio je u svojoj prvoj profesionalnoj borbi u karijeri u Rigi sudačkim prekidom nakon samo minutu i pol borbe protiv Brazilca Raphaela Zumbana Lovea.

Meč između hrvatskog  osvajača brončane olimpijske medalje u superteškoj kategoriji na Olimpijskim igrama u Riju  i 36-godišnjeg brazilskog veterana okončan je nakon nepunih 90 sekundi. Hrgović je od samog početka nesmiljeno udarao Brazilca, kojemu je sudac u ringu brojao nakon 70 sekundi, a nedugo potom i prekinuo neravnopravnu borbu.

Hrgovićev profesionalni prvijenac uslijedio je nakon 13 mjeseci stanke bez ijedne borbe, a održan je u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u Rigi i bio je jedan od tri uvodna meča. World Boxing Super Series (WBSS) u Rigi godišnji je boksački turnir boraca, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija.

Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Očekuje se da će Hrgović vrlo brzo nakon ove pobjede potpisati ugovor s jednom od najjačih promotorskih agencija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.