VIDEO: Filip Ivić zapalio internet, pogledajte čudesnu obranu protiv Mađarske

VIDEO: Filip Ivić zapalio internet, pogledajte čudesnu obranu protiv Mađarske

'Mislim da s ovakvom igrom i još ponekim popravcima u napadu i obrani možemo daleko dogurati.'

HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je pobijedila Mađarsku 31:28 u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Junak utakmice a uz Štrleka i naš najbolji igrač sinoć na terenu bio je Filip Ivić. Sakupio je deset obrana, a upravo su neke bile ključne da se Mađarska rezultatski ne odvoji.

Filip je sjajnim obranama presudio Mađarskoj u drugom dijelu, sutra igramo protiv Bjelorusije, a Ivić kaže:

‘Iza nas je teška i zanimljiva utakmica protiv Mađarske. Mađari su na stisli u prvom poluvremenu, a mi smo imali mnogo promašenih šuteva. U drugom dijelu smo obranu digli na viši nivo, stisnuli smo sredinu i zasluženo smo pobijedili.’ rekao je Ivić i najavio utakmicu protiv Bjelorusije.

‘Bjelorusija nije nimalo lagan protivnik. Danas svi igraju rukomet i sigurno neće biti lako. Imamo slobodan dan da se dobro pripremimo i odradimo još jedan trening. Turnir je dugačak i nema mjesta za euforiju, ali mislim da s ovakvom igrom i još ponekim popravcima u napadu i obrani možemo daleko dogurati. Znam dosta igrača iz Meškov Bresta, kako igraju, ali uz dobru analizu s Venijom mislim da ćemo se i mi vratari dobro pripremiti.’

POGLEDAJTE ČUDESNU OBRANU FILIPA IVIĆA PROTIV MAĐARSKE

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.