[VIDEO/FOTO] SP 2018: Prijateljstvo, Zajedništvo, Ljubav, Vjera,…

[VIDEO/FOTO] SP 2018: Prijateljstvo, Zajedništvo, Ljubav, Vjera,…

Malo toga treba hrvatskom narodu za veselje, stvarno malo. A sport je uvijek prvi koji će svakome pomoći da zaboravi bar na neko vrijeme vlastite probleme. Ili ih bar na trenutak stavi po strani. U svemu tome nogomet je posebna priča.

@danijel.subasic 👑💪🇭🇷

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Toliko godina je iza nas i uvijek smo bili “tu negdje”. Nema natjecanja a da nas stručnjaci diljem svijeta nisu stavljali u koš ‘favorita iz sjene’. I uvijek je to imalo svoju podlogu. No, ovaj put izgleda da se poklopilo sve što treba. I forma igrača i izbornik i podrška navijača, nema incidenata, nema negativnog pisanja, nema ne slaganja. A do sada bi uvijek nešto falilo. Nešto da se prekidač okrene na željenu stranu.

Uvijek je nešto falilo. Sjetimo se samo Beča i Turske. Sjetimo se Poljske i utakmice protiv Španjolaca. Sjetimo se i prije dvije godine Portugala. Bili smo blizu nečeg velikoga, a falilo je nešto. Uvijek. A što je to falilo? Što nas je kočilo? Možda je upravo sinoćnji promašaj kaznenog udarca pred kraj produžetka bio taj okidač, taj trenutak koji je dao vjeru da dečki mogu, da nije sve bilo uzalud. Prekretnica u razmišljanju. Dosta je više nesreće…

Moj vida.!!! Bogu hvala🙏🇭🇷💪🔥 @hns_cff #vida

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Dečki od početka vjeruju u sebe, vjeruju u cilj, vjeruju u zajedništvo i vjeruju u zajednički uspjeh. Vjerujemo i mi. Ciljela Hrvatska i svi Hrvati diljem svijeta tjednima već dišu kao jedan. A to osjećaju igrači. Čitaju i oni sve te silne poruke koje im pristižu putem društvenih mreža. Uklopili su se u taj svijet. Ne sakrivaju se. Otvoreni su prema svima. A to se osjeća. To oni međusobno osjećaju, a osjećaju i navijači, osjećaju svi oni koji preko uspjeha nogometaša (sportaša) uspiju na trenutak bar osjetiti ponos i sreću. A što nam to drugo još treba?

Prijateljstvo, Zajedništvo, Ljubav, Vjera,… Hvala Vam! Veliko Vam HVALA!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.