[VIDEO] Goran Vučević dobio zadatak u Barcelonu dovesti nove superzvijezde!

[VIDEO] Goran Vučević dobio zadatak u Barcelonu dovesti nove superzvijezde!

Foto: Rama-prozor.info

Goran Vučević vraća se u Barcelonu! Dakako, ne kao igrač, već kao jedan od skauta ovog katalonskog diva, koji će za upravu tražiti talentirane igrače u jugoistočnom dijelu Europe. Lijepo je to priznanje bivšem treneru i sportskom direktoru Hajduka, koji će tako karijeru nastaviti u najvećem klubu na svijetu, za kojeg je početkom 90-ih i nastupao.

Bivša legenda šampionske generacije Hajduka, kao najbolji igrač prvog, povijesnog prvenstva Hrvatske, potpisala je sedmogodišnji ugovor s Blaugranom, no u konkurenciji s velikanima poput Romarija, Ronalda Koemana, Hrista Stoičkova, Gheorghe Hagija i Mikaela Laudrupa te uz činjenicu da su u isto vrijeme mogla nastupiti samo tri stranca, nikad nije dobio pravu priliku pokazati svoje nogometno umijeće, kojeg je zasigurno imao.

Johan Cruyff tada je bio trener, a Vučević je zadržao sjajne odnose i s njime i s klubom, ali i bivšim suigračima, koji su i dan danas treneri nekih momčadi. Vrlo blizak je s Pepom Guardiolom i Cruyffovim sinom Jordiem, danas trenerom Maccabi Tel-Aviva, ali i Koemanom, kojemu je predložio dovođenje Nikole Vlašića.

Vučeviću je tek 46 godina, no već je obavljao važne funkcije za splitske Bile. Bio je i trener juniora i šef omladinske škole, ali i trener u čak tri navrata te sportski direktor. Uprava Barcelone očito je to prepoznala i znala nagraditi, a na njemu je da dovede neku potencijalnu zvijezdu, možda novog Lionela Messija ili Andresa Iniestu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.