[VIDEO] Hajduk poput Barcelone, Bayerna i Reala: Igrači dobili nagrade kao Messi i Lewa!

[VIDEO] Hajduk poput Barcelone, Bayerna i Reala: Igrači dobili nagrade kao Messi i Lewa!

Veliki potez splitskog kluba.

Foto: Twitter.com / HNK Hajduk

Većina hrvatskih prvoligaških momčadi nema nijednu reklamu na svojim dresovima, no splitski Hajduk može se pohvaliti da ima sponzora ne samo na dresu prve, već i svoje B momčadi.

A ne radi se o bilo kakvom sponzoru, nego velikom Audiju, što je jedinstveni slučaj za hrvatske prilike da u drugoligaškim krugovima jedna momčad nastupa u dresovima s reklamom ovog njemačkog automobilskog diva.

Naime, rezultat je to suradnje između Hajduka i Autokuće Kovačić, koja je dogovorena još u srpnju 2017. godine. Danas je produžena do 2019. godine, a Bili su na korištenje dobili nekoliko novih modela automobila marke Audi, na čemu je zahvalan bio i predsjednik klupske uprave Ivan Kos.

“Drago mi je da se ovako veliki brend vezao uz našu momčad i nadamo se da će se ova suradnja i proširiti“. Također, član uprave Autokuće Ivan Kovačić nadovezao se i izjavio: “Odlučili smo se za sponzorstvo mlade momčadi Hajduka jer je ona ipak budućnost kluba, a cilj našeg brenda je pogled prema budućnosti. No, to ne znači da se suradnja neće proširiti i na A momčad“.

Uz mlade Bile tiće iz B momčadi, potpisivanju ugovora su se pridružili i seniorski igrači Toma Bašić, Andre Fomitschow, Josip Juranović, Zvonimir Kožulj i Borja Lopez. Kožulj je čak obavio i testnu vožnju jer baš uskoro planira kupiti novi automobil, dok se Fomitschowu posebno svidio model Q7.

Inače, već je postala tradicija da veliki klubovi, poput Barcelone, minhenskog Bayerna pa čak i Reala novim automobilima pokazuju svoju vjernost klupskim zvijezdama Lionelu Messiju, Luisu Suarezu ili Robertu Lewandowskom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.