[VIDEO] HNL, Mamić: “Ma tko si ti Jurčeviću, jedini si trener koji nije osvojio naslov“!

[VIDEO] HNL, Mamić: “Ma tko si ti Jurčeviću, jedini si trener koji nije osvojio naslov“!

Pogledajte kako se Mamić izderavao na novog trenera Dinama.

hns.cff/HR

Nakon što je Nikola Jurčević proglašen novim trenerom zagrebačkog Dinama, na internetu se pojavila vijest kako je Zdravko Mamić javno na press konferenciji ispljuvao sadašnjeg, novog trenera Modrih.

“Sramite se, znao sam da ste takvi“, napisao je Jurčević Mamićevom bratu u poruci, a nakon toga Mamić je počeo sa svojim tradicionalnim showovima: “Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama!?“, derao se Zdravko 2010. godine.

2004. godine Nikola je po prvi put vodio Dinamo kao samostalni trener, no zbog osvojenog drugog mjesta u HNL-u, dobio je otkaz kojeg mu je, simbolično, uručio Zdravko Mamić.

“Dinamo ti je dao priliku da postaneš naš trener nakon samo šest mjeseci treniranja Zagreba i ti si prvi trener koji za vladavine ove uprave nije osvojio naslov! Bio si u Slavenu, smijenjen si nakon dva mjeseca. Bio si u Salzburgu, smijenjen si nakon mjesec i pol dana. Lobističkom snagom Zdravka Mamića i danas si u HNS-u i reprezentaciji“, pričao je Maminjo na press konferenciji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.