[VIDEO] Je li ovo prekršaj nad Bogdanovićem ili samo uništena nevjerojatna blokada Huestiesa!?

[VIDEO] Je li ovo prekršaj nad Bogdanovićem ili samo uništena nevjerojatna blokada Huestiesa!?

Indiana Pacersi za koje igra naš Bojan Bogdanović nakon izvrsne utakmice preksinoć u kojoj su srušili rekord franšize (66.7% ulaznosti šuta), sinoć su napravili nešto sasvim suprotno. Jedva 33.7% nije bilo dovoljno protiv raspoloženih Thundera koji su ih na krilima Russell Westbrookovog 81. triple-doubla karijere (28 poena, 10 skokova, 16 asistencija) pobijedili 114:96.

“Je li tu uopće bilo kontakta? Pacersi imaju danas Božić jer ovo je bio čisti poklon!”

Zanimljiv trenutak zbio se nakon četiri minute igre u trećoj četvrtini. Jedan dugi i bezidejni napad Pacersa, Bojan je na kraju odlučio riješiti forsiranjem šuta ali ga je dočekao Josh Huesties i zalijepio mu klasičnu blokadu. Na iznenađenje svih suci su dosudili prekršaj nad Bogdanovićem što su komentatori popratili riječima: “Ne, ne, ne! Je li tu uopće bilo kontakta? Još jedna čudna odluka sudaca. Pacersi danas imaju Božić jer ovo je bio čisti poklon!” 

Bojan Bogdanović odigrao je najlošiju utakmicu otkako je u Pacersima, a za 29 minuta na parketu ubacio je tek četiri poena i to s linije slobodnih bacanja (šut iz igre 0/7) te ulovio dva skoka, dvaput asistirao, upisao jednu krađu i imao čak pet izgubljenih lopti.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.