[VIDEO] Jurišić: “Kako se možete veseliti golu?“, Marović: “I igrači Dinama priznali su da penala nije bilo“!

[VIDEO] Jurišić: “Kako se možete veseliti golu?“, Marović: “I igrači Dinama priznali su da penala nije bilo“!

Ne stišavaju se reakcije na sudačku pogrešku.

Foto: HNK Sloga Mravince / Facebook

“Lopta je letjela preko mene i ja sam krenuo unatrag, zajedno s našim golmanom. Netko od protivničkih igrača gurnuo me s leđa i ja sam u padu loptu uhvatio rukom. Bio je to čisti prekršaj i očekivao sam da će ga sudac svirati, ali na moju nesreću svirao je penal i tada mi je pao mrak na oči“, izjavio je Mijo Jurišić iz Sloge, koja je nakon pomoći sudaca i nepostojećeg kaznenog udarca poražena s minimalnih 1:0 od Dinama te tako ispala iz Kupa Hrvatske.

Mario Budimir s bijele točke donio je pobjedu Modrima, a Jurišić je odbio igrati dalje, već je izašao s terena inzistirajući na zamjeni uz prigovor: “Ne interesira me i neću igrati, kako Vas nije sram veseliti se ovom golu!?“.

Mario Marović, napadač Sloge, čak je otkrio i da su sami igrači Dinama priznali da je igranju rukom Juričića prethodio prekršaj u napadu:

“Mogu samo reći da penal nije bio i smiješno je što je sudac dosudio, a i sami igrači Dinama priznali su da je bio faul, da je njihov igrač srušio našega prije nego je igrao rukom“, obrazložio je kapetan.