Video: LeBron James ima noćne more zbog poraza u finalu NBA-a

Video: LeBron James ima noćne more zbog poraza u finalu NBA-a

Ponajbolji košarkaš svijeta i dalje se ne miri s porazom u NBA finalu...

Američki košarkaš LeBron James i dalje se nije u potpunosti pomirio s porazom u NBA finalu koji je pretrpio od Golden Statea. LeBron je vukao (i povukao) Cleveland do posljednje utakmice, ali u završnici su pokleknuli i još je jedan prsten završio u ‘tuđim’ rukama.

“Neke situacije stalno vrtim po glavi, imam noćne more. Mislim da se nikad ne možete oporaviti od poraza u finalnom ogledu. Nikad neću moći pobjeći od poraza u finalu”, rekao je, referiravši se neizravno i na utakmicu koju je u ključnom trenutku izgubio 2007. godine.

James je protiv Golden Statea učinak ‘zaustavio’ na prosječno postignutih 35.8 poena, 13.3 skokova i 8.8 asistencija. No, ponovno je bio bez važnih karika u ekipi – Kevina Lovea i Kyriea Irvinga, a sam ipak nije mogao.

“Sad mi je teško, premda sam svjestan činjenice da će svakim danom biti sve bolje i lakše. Treba mi dosta vremena da dođem k sebi”, priznao je. “Da smo imali pomoć svojih All-Star igrača imali bismo i veće šanse. Naravno, njihov povratak ne znači automatski i osvajanje naslova u sljedećoj sezoni, opet ćemo se morati dokazivati na parketu… No, s njima u ekipi sigurno ćemo imati i veće šanse za uspjeh”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.